Marisca Steur

Vitaliteitscoach en trainer

Deelnemers komen tot zichzelf in 'weekje voor jezelf'

Onze basis is het schitterende Andalusian Summer. De altijd vrolijke Atze en Coby runnen deze Bed & Breakfast op gastvrije wijze. Niets is hen te gek. Dat bleek ook tijdens onze ''Weekje voor jezelf''.

10 Dames hebben ingeschreven voor deze trip. Voor een aantal van hen best spannend omdat ze hun kamergenoot nog niet kennen. Tijdens de eerste dag was deze spanning al weg. Er is een klik in de groep en dat is niet veranderd deze week. Hoewel niets moest deze week, zijn de deelnemers merendeels van de dagen met elkaar opgetrokken tijdens de diverse activiteiten en tijdens het relaxen.

Op het programma stonden Yoga, Tai Chi, Sporten, wandelen en een workshop Voeding. Daarnaast hebben de deelnemers kunnen genieten van diverse massages, zoals ontspanningsmassage, Thaise olie massage en Thaise Yoga massage.


En uiteraard is er ook tijd voor chillen bij het zwembad, lekker eten in de diverse tapas restaurants of genieten van de heerlijke paella van Atze.

Aan het eind van de week, was iedereen heerlijk ontspannen. Een aantal deelnemers hebben zich al aangemeld voor de volgende ''weekje voor jezelf''
Gesprek laden